DE LAAGTE

DE LAAGTE
Van Agatha Christie
Nederlandse vertaling van Jan Hulsegge
In samenwerking met ALMO bvba

Speeldata:
vr 21 januari 2022 om 20u30 – Tickets
zo 23 januari 2022 om 14u30 – Tickets
woe 26 januari 2022 om 20u30 – Tickets
do 27 januari 2022 om 20u30 – Tickets
vr 28 januari 2022 om 20u30 – Tickets
in theater de WAANzin (Nieuwe Vaart 118/B004, Gent) 

Een statig landhuis, een excentrieke lady, een braaf nichtje, een overijverige butler, een Hollywood starlet en een lijk aan het zwembad…

Klinkt bekend? Het zijn de vertrouwde ingrediënten van de meesterchef in het genre, Agatha Christie. Omdat die Engelse keuken gerust gekruid mag worden met wat fusion kitchen, serveren we deze moordklassieker graag op een bedje van WAANzin, met een beetje Trac. Of zoals die Belgische detective zelf zegt in De Laagte: ‘we zijn un peu snob.’

 

Maart 2020 – ‘De Laagte’ staat klaar: decor, rekwisieten, acteurs en actrices, technical crew….. En toen liep het even helemaal anders – wat eerst nog gezien werd als een ‘beperkt uitstel’ mondde uiteindelijk uit in een vertraging van anderhalf jaar.

December 2021 – ze staan er weer – een beetje een andere cast, de regisseur die het na die lange pauze toch weer nét iets anders wil ….. maar ze zijn er helemaal klaar voor. En toen moest plots cultuur weer op slot …. Alweer schakelen in de allerhoogste versnelling.

Derde keer, goeie keer? We schrijven ondertussen Januari 2022. Cast en crew zijn er klaar voor en ze kijken er ontzettend hard naar uit om voor publiek te spelen!

TEKST
Agatha Christie – Nederlandse vertaling van Jan Hulsegge
Wordt gebracht in samenwerking met Auteursbureau ALMO bvba

REGIE
Joke Van Huffel

MET
Felicie Baron
Frederik Declercq
Jeroen De Waegemaeker
Alix D’Haene
Bartel Neirynck
Gislinde Nollet
Jan Van Croonenburg
Marnix Van Hamme
Joke Van Huffel
Jeroen Verpoest
Willem Vereecken

PRODUCTIELEIDING
Joke Van Croonenburg


COVID-19

Deze voorstelling kan enkel bijgewoond worden met Covid Safe Ticket of ander officieel certificaat van volledige vaccinatie (minstens 14 dagen) of een attest van negatieve PCR-test (binnen 48u).

Wij vragen om het mondmasker ten allen tijde op te houden.

Er is een CO2 meter aanwezig in onze zaal en er wordt gezorgd voor voldoende ventilatie.

Hou er rekening mee dat voorstellingen last-minute  kunnen worden geannuleerd wegens besmettingen bij de acteurs of technici, tickethouders zullen dan via e-mail worden gecontacteerd.