FRAGILE – een creatie van Theater TRAC

FRAGILE is de titel van de nieuwe voorstelling van Theater TRAC. De première is voorzien voor vrijdag 21 maart. Het Gentse gezelschap waagde zich opnieuw aan een eigen creatie, dit keer rond de psychiatrie. De voorstelling werd door de acteurs van TRAC gemaakt onder de deskundige leiding van psychologe Margit Daelemans en regisseur Veerle De Ridder.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Anna, Sandy, Stella en Marie zijn vier jonge vrouwen. Patiënten, opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis waar dokter Poppe de leiding heeft. Samen met Betty en Geert vormt hij de ploeg van hulpverleners, elk met hun eigen gemis, zekerheden en verlangens. Samen zitten ze in een veilige cocon. Tot plots alles verandert.

Fragile is de vierde samenwerking van Theater TRAC met regisseur Veerle De Ridder. Na Ongelikt, Meiskes+Jongens en Roodlapje was Veerle dit keer de coach en regisseur van een eigen creatie die tot stand kwam uit improvisaties met het advies en de ondersteuning van psychologe Margit Daelemans, werkzaam in een  psychiatrisch ziekenhuis.

Fragile is een stuk over gekheid. Over liefde, te veel of te weinig. Over horen, zien en zwijgen. Over kwetsbaar zijn. Over jou, mij en alle anderen

Tekst en spel: Ellen Carrette, Ingrid De Bie, Sofie De Mol, Wim De Witte, Angelique Hoste, Fabienne Neyt en Simon Wullens.

Regie: Veerle De Ridder
Foto: Grietje Ost
Licht: Antoon Raes

Speeldata: vr 21 – za 22 – do 27 – vr 28 en za 29 maart 2014 – telkens om 20u
in Theaterzaal Krakeel, Teaterstraat 33 in Gentbrugge

Tickets online 8€ (+0,95€ reservatiekost) – KLIK HIER
Telefonische reservatie (09 223 17 81) of aan de kassa 11€ (of 9€ voor Opendoek leden)