Theater TRAC, Krakeel & de WAANzin zijn er terug!

Beste Theatervrienden,

Jullie zijn heel enthousiast ingegaan op ons aanbod van onze theaterwandelingen in Gentbrugge en wij vonden het heel fijn om na lange tijd nog eens samen met jullie wat theater te beleven. We danken jullie ook voor de flexibiliteit en het begrip dat jullie getoond hebben toen we door het slechte weer een voorstelling moesten verplaatsen. Wie nog niet kon reserveren (of wie liever een periode met beter weer afwachtte): 25, 26 en 27 juni kan je op wandel in Gent. Want dan ONT-MOETEN we jullie graag aan de WAANzin voor de theaterwandelingen.

We kondigen u ook met veel trots aan dat wij op 10 juni in première gaan met BASH. Dirk, Joke, Annelies, Karla en Bart zien jullie graag en volledig Corona-proof in zaal de WAANzin.

Bovendien nemen we met BASH ook deel aan de Week van de Theaterrenaissance, een theaterfestival van GAMA in de Minardschouwburg. Kijk zeker ook eens naar het aanbod dat onze Gentse collega’s daar presenteren.

U ziet, beste theatervrienden, dat we nog steeds staan te popelen om jullie terug te zien en terug samen theater te beleven.

Tot in de zaal of op straat!

BASH
Week van de Theaterrenaissance