INFO VOOR DE PERS

Fragile_72dpiFRAGILE
een creatie van Theater TRAC

21 maart presenteert Theater TRAC haar nieuwe voorstelling. Het Gentse gezelschap waagde zich opnieuw aan een eigen creatie dit keer rond psychiatrie, onder de titel Fragile. De voorstelling werd door de acteurs van TRAC gemaakt onder de deskundige leiding van psychologe Margit Daelemans en regisseur Veerle De Ridder.

Anna, Sandy, Stella en Marie zijn vier jonge vrouwen. Patiënten, opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis waar dokter Poppe de leiding heeft. Samen met Betty en Geert vormt hij de ploeg van hulpverleners, elk met hun eigen gemis, zekerheden en verlangens. Samen zitten ze in een veilige cocon. Tot plots alles verandert.

Fragile is de vierde samenwerking van Theater TRAC met regisseur Veerle De Ridder. Na Ongelikt, Meiskes+Jongens en Roodlapje was Veerle dit keer de coach en regisseur van een eigen creatie die tot stand kwam uit improvisaties met het advies en de ondersteuning van psychologe Margit Daelemans, werkzaam in een  psychiatrisch ziekenhuis.

Fragile is een stuk over gekheid. Over liefde, te veel of te weinig. Over horen, zien en zwijgen. Over kwetsbaar zijn. Over jou, mij en alle anderen.

Tekst en spel: Ellen Carrette, Ingrid De Bie, Sofie De Mol, Wim De Witte, Angelique Hoste, Fabienne Neyt en Simon Wullens.

Regie: Veerle De Ridder
Foto: Grietje Ost
Licht: Antoon Raes

Speeldata:
vrijdag 21 maart 2014 – 20u
zaterdag 22 maart 2014 – 20u
donderdag 27 maart 2014 – 20u
vrijdag 28 maart 2014 – 20u
zaterdag 29 maart 2014 – 20u

in Theaterzaal Krakeel, Teaterstraat 33 in Gentbrugge

Tickets online kosten 8€ (+0,95€ reservatiekost) – http://www.theatertrac.be
Telefonische reservatie (09 223 17 81) of aan de kassa 11€ (of 9€ voor Opendoek leden)

——–NIET VOOR PUBLICATIE——–
Voor aanvullende info: info@theatertrac.be of 09 330 70 58
KLIK HIER VOOR DE HOGE RESOLUTIE VISUAL

KLIK HIER VOOR EEN HOGE RESOLUTIE FOTO