KOKEN MET ELVIS

ElvisA6RectoKOKEN MET ELVIS
He’s alive and kicking!

In deze gitzwarte komedie schuift u ann tafel bij een lichtelijk ontspoorde familie. U maakt kennis met ma, een aan magerzucht lijdende lerares die bij de kleinste seksuele vonk in vuur en vlam slaat, en haar immer etende dochter die ook niet ongevoelig voor mannelijk schoon blijkt te zijn. En daar verschijnt, te midden van dit familiaal slagveld, een jonge man, niet eens onaantrekkelijk.

Beide vrouwen storten zich vol overgave op hem. Bij die bitse concurrentiestrijd kan vader alleen vanaf de zijlijn toekijken: hij is sinds jaren door een auto-ongeluk van kop tot teen verlamd, wat zijn carrière als Elvis-imitator geen goed doet.

Koken met Elvis biedt een provocerende en komische kijk op de handicaps én de passies van het leven: eten, seks en… The King.

Deze slideshow vereist JavaScript.

BannerDE CAST van KOKEN MET ELVIS
Christel – de moeder > Kathelijne DEPUYDT
Werner – de vader > Patrick PEVENAGE
Naomi – de dochter > Lutgart VERRAES
Joeri – chef van de snoepafdeling > Frederik GULINCK

DE CREW van KOKEN MET ELVIS
Regie > Monique JANSSEN
Dramaturgie > Sofie VAN DEN BULCKE
Decor > Steven RONSE, Cédric LEJEUNE & Wim & Marc DE WITTE
Licht / geluid > Cédric LEJEUNE & Wim DE WITTE
Scènefotografie > Sofie DE MOL
Affichefoto > Leen BRASPENNING
Barverantwoordelijke > Anny STEVENS
Polyvalente medewerkers > Patricia BRACKE, Leen BRASPENNING, Ellen CARRETTE, Margit DAELEMANS, Ingrid DE BIE, Marc DE WITTE, Angelique HOSTE, Christophe HUYSECOM, Sabrina MEYS, Magda VAN DE VELDE, Stevie VAN VOOREN, Marijke VERHAEGHEBanner