MEISKES+JONGENS

meiskesenjongensOp het landgoed van de rijke kousenfabrikant Philip Declercq lijkt het luie leven te bestaan uit zorgeloos barbecuen en rondhangen bij het zwembad. Maar schijn bedriegt.

De familie blijkt in staat van ontbinding: Philip verkeert in een midlifecrisis, zijn ongelukkige vrouw Tilly is totaal geïmplodeerd en staat voortdurend met haar koffers klaar om te vertrekken, Gregory is drankzuchtig en de labiele Anthony plast op 20-jarige leeftijd nog steeds in bed.

Als de meisjes Lieske en Tania zichzelf op het landgoed uitnodigen voor een zwempartij ontsporen de relaties in het toch al ontwrichte gezin volledig en komen alle sluimerende familietrauma’s tot ontploffing.

Meiskes en Jongens lijkt ogenschijnlijk luchtig zomervertier in en rond het zwembad van de familie Declercq, maar wie theatermakers Arne Sierens en Alize Zandwijk kent weet dat donkere wolken zich snel zullen samenpakken boven het afgelegen landgoed. Trac speelde dit stuk in maart 2008.

Deze slideshow vereist JavaScript.

bannerDE CAST van MEISKES + JONGENS
Philip Declercq > Walter SCHUDEL
Tilly > Ingrid DE BIE
Gregory Declercq > Stevie VAN VOOREN
Anthony Declercq > Ken DE BRUYNE
De Kolonel > Patrick PEVENAGE
Bertrand > Christophe HUYSECOM
Lieske > Valérie MEERT
Tania > Liene DE BAERE
Elena > Lutgart VERRAES

DE CREW van MEISKES + JONGENS
Regie > Veerle DE RIDDER
Regie-assistentie > Kathelijne DEPUYDT
Productieleiding > Wim DE WITTE & Sofie DE MOL
Make-up > Sabrina MEYS
Decor > Martin GAUPIN
Licht / geluid > Martin GAUPIN & Cédric LEJEUNE
Scènefotografie > Thomas RENARD
Kledij > Anny STEVENS & Veerle DE RIDDER
Polyvalente medewerkers > Halina BISKUP, Ellen CARRETTE, Coré PAREJA, Danny DE MOL, Marc DE WITTE, Heidi TIMPERMAN, Tijs VAN DEN DAELE, Magda VAN DE VELDE, Dirk VERLEYSEN, Inge VERSCHEUREbanner