PUSH UP 1-3

pushupafficheIn PUSH UP 1-3 kruisen een zestal personages verbaal de degens. Eén van hen zal de leiding krijgen van een nieuw kantoor, een promotie waar ze allen op azen. De zes gaan zo op in hun werk dat hun persoonlijk leven niet meer dan een ruïne is. In een reeks spitse en grappige dialogen leren we de ambities en verlangens van zes workaholics kennen.
Theater Trac zette dit stuk op de planken in februari en maart 2007.

Auteur Roland Schimmelpfennig (Göttingen, 1967) is één van de meest gespeelde Duitstalige auteurs. Schimmelpfennig is verbonden aan de Schaubühne am Lehniner Platz in Berlijn. Push Up 1-3 ging in november 2001 in première in Berlijn. Het is het negende stuk van Schimmelpfennig, maar het is vooral met zijn stuk Die Arabische Nacht dat hij de reputatie kreeg van dromer-dichter die zich laaft aan de bronnen van het magisch realisme. Schimmelpfennig wordt terecht een specialist in genadeloze schetsen van mensen en hun onderlinge relaties genoemd.

Deze slideshow vereist JavaScript.

pushbanner1DE CAST van PUSH UP 1-3
Hendrik > Dirk VERLEYSEN
Marianne > Ingrid DE BIE
Katrien > Sofie DE MOL
Patricia > Lien DE BAERE
Robert > Wim DE WITTE
Hans > Frans VAN HIJFTE
Frank > Frederik GULINCK
Maria > Lutgart VERRAES

DE CREW van PUSH UP 1-3
Regie > André VERMAERKE
Productieleider > Kathelijne DEPUYDT
Make-up > Sabrina MEYS
Licht > Martin GAUPIN
Afficheontwerp > Manitoba
Kledij > Anny STEVENS
Fotografie > Thomas Renard / Studio Zilver
Polyvalente medewerkers > Halina BISKUP, Leen BRASPENNING, Ellen CARRETTE, Danny DE MOL, Marc DE WITTE, Heidi TIMPERMAN, Tijs VAN DEN DAELE, Magda VAN DE VELDE, Inge VERSCHEUREpushbanner2