Seizoensopening 2019-2020

Theater TRAC, de WAANzin, Krakeel
VRIJEN MET DIEREN van TG de LINK

Eén september ligt alweer achter ons, een mooie nazomer misschien nog in het verschiet. Hoe dan ook is het hoog tijd voor de aftrap van een nieuw theaterseizoen!

Wij doen dat graag sámen met jullie en nodigen jullie daarom uit voor onze seizoensopening op zaterdag 21 september om 20 uur in theater de WAANzin. Je krijgt een overzicht van onze producties voor komend seizoen en een speciale voorstelling van de theatergroep TG de LINK, Vrijen met Dieren.

van Stany Crets
regie Domien Van Der Meiren
met Bert Verbeke, Joke Emmers, Debbie Crommelinck, Bram De Win en Jef Hoogmartens

In dit geweldige stuk van Stany Crets ontmoeten we Theo en Norma, wiens huwelijksleven volledig uitgeblust is. De aanwezigheid van huisvriend Guy maakt het er niet simpeler op en ook de buren Ludo en Lisette gooien wat amoureus roet in het eten. Zetten zij hun verlangens om in daden? Vijf verdwaalde, eenzame zielen in deze comedy. Groot verdriet naast slappe lach.

Reeds 2 jaar op rij werd deze productie met veel succes geprogrammeerd tijdens de Gentse Feesten en gaat in het najaar op tournee door Vlaanderen. Maar eerst dus in uw favoriete theater voor ons select publiek! Aansluitend bieden we een glas en een hapje aan om de avond af te ronden en uiteraard bieden we ook een blik op de eigen producties voor 2019-2020.

KLIK HIER EN RESERVEER NU JE TICKET VOOR DEZE VOORSTELLING!