TRAC @ GENTSE FEESTEN 2014

1000 WOORDEN

1000 WOORDEN

Het is een drukke zomer voor de spelers van Theater TRAC. Het theaterfestival Spots op West (waar de kindervoorstelling Maankruimels te zien was) is net achter de rug, of de Gentse Feesten staan al voor de deur. Tijdens de feesten kan u twee gloednieuwe TRAC-producties bijwonen:

1000 WOORDEN (6+)

1000 Woorden is een nieuwe familievoorstelling naar het gelijknamige boek van Michaël De Cock. Het vertelt het verhaal van het Circus Toeters en Bellen, het slechtste circus van de wereld. Het heeft zijn tenten opgeslagen in het dorp van een gewone jongen. De nieuwste ster van het circus, Chloë, is ook meegekomen. De jongen wordt verliefd op het meisje. Maar Chloë wordt ziek. Er zit “iets” in haar dat haar woorden opeet. Zal ze in de toekomst spreken of zal ze zwijgen, als elk woord haar laatste kan zijn. Hoe moet je eigenlijk leven zonder woorden? En kan je iemand nog graag zien zonder het te zeggen?

Een voorstelling die gaat over verbeelding, muziek en taal. En hoe het ene niet zonder het andere kan met in de hoofdrol Sofie De Mol en Braam Verreth (bekend uit de TV-serie THUIS). Klik hier voor meer info

Regie: Leen Braspenning
Spel: Sofie De Mol, Braam Verreth & Patrick Pevenage
Affiche & video: Johann van Gerwen

Te zien van 20 tem. 23 juli (om 14u en 17u) in Theater de WAANzin (Nieuwe Vaart 118 / B004, 9000 Gent). Klik hier om uw tickets te bestellen.

 

watertoerist-29.jpg.h600THEATER OP HET WATER 2014
Gentenaars in de gruuten oorlog

Tijdens de komende Gentse Feesten kan u ook opnieuw gaan kijken naar een nieuwe editie van Theater op het water, een samenwerking tussen Gent-Watertoerist en Theater TRAC, onder de regie en leiding van Frans Babbelaar. We nemen u dit keer mee naar het Gent van de Eerste Wereldoorlog. De stad kreunt onder de Duitse bezetting. Duitsers zitten overal bij de mensen thuis. Alles wat los en/of vast zit wordt in beslag genomen. Klik hier voor meer info.

Theater op het water is elke dag van de Gentse Feesten te beleven (van zondag tot en met zondag). Op zondag 20 juli en feestdag 21 juli om 16 uur. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 18 uur. Zaterdag en zondag 26 en 27 juli opnieuw om 16 uur. Info en reservaties: 09 269 08 69