WAANZIN BOUTIQUE

De WAANzin en TRACSchermafbeelding 2022-07-13 om 14.11.40 zetten het nieuwe seizoen muzikaal in op zaterdag 24 september!

En dit met 3 Gentse bands die ons een avond vol muzikaal genot brengen. De foodtruck van Atelier Salé verzorgt het culinair genot.

Programma:
18u45     Theo & The Trees
20u15     Custom Candy
21u15     Zonen met Vaders

Ticket voor de hele avond: €12 – Klik hier
Plaats: De WAANzin, Nieuwe Vaart 118 / B004 in Gent

Deuren en bar open vanaf 17u.

Theo & The Trees maken melodieuze songs met een hoek af. De genres variëren maar hebben een oorworm-karakter gemeen. In 2017 brachten zij hun eerste EP uit en nu staan ze te popelen om nieuw materiaal aan ons voor te stellen!

Custom Candy glijdt binnen op een wolk van progy-rock, overgoten door een glazuurlaagje van Hannabel’s stem. Deze 5 koppige band varieert met succes tussen zoete deuntjes, groovy baslijnen, en geluidsmuren!

Zonen met Vaders brengen integere songs waarbij de muzikale ontwikkeling en het verhaal primeren. Het zevenkoppig collectief uit Gent houdt van binnen en buiten de lijntjes. Ze spelen graag met muzikale genres en woorden, op die manier worden ze steeds meer de zelfverklaarde vaandeldragers van de Nederlandstalige ondergrondpop. Dit bracht hen zelfs tot in de finale van de Nekkawedstrijd in 2022!